helgen

Helgen har bjudit på en hel del roliga saker.

I fredags kväll kom Johans kompisar över för förfest med lite snack och så. Kvällen fortsatte sedan på Kronprinsens bowling där den första rundan inte gick som väntat. Andra rundan lyckades jag lite bättre och det slutade med en seger, iallafall på min bana, men poängen behövs ju inte nämnas..

Lördagen började väldigt lugnt. Åkte sedan till Mekonomen där älskling skulle köpa klädsel till bilen, tyckte att det blev någorlunda bra när vi väl fått på det. Vid halv fyra tiden var det dags för oss att hämta upp Johans moster för att sedan åka till Bara och till Johans syster som fyllde år. Bjöds på god smörgåstårta och mycket skratt. Satt och skrattade så mycket att jag till slut fick ont i käkarna. Riktigt härligt släkt det dära :) Sedan stack vi hem och njöt det sista av kvällen i varandras sällskap!











Söndagen blev till att shoppa lite i stan, städa, hjälpa Johans föräldrar i trädgården och på kvällen avslutades det hela med god räk-middag och filmtittande. Hoppas ni också har haft en härlig helg! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0