long time ago..

Ojojoj, det var inte igår jag skrev här. Mycket har hänt och jag har helt enkelt inte haft tid och lust att skriva här. Först ut var SM och därefter har det efterlängtade lovet från simningen kommit. Så nu i en veckas tid har jag bara kunnat fokusera på älsklingen då han hade sin sista semestervecka förra veckan. Tråkigt nog har vädret varit rätt dåligt men det har inte hindrat oss från att hitta på en mängd roliga saker. I tisdags bestämde vi oss för att åka till Tosselilla där vi tillbringade hela dagen med att åka go-cart, trampa trampe-båt, bada i poolerna, spela minigolf och en hel del andra saker. På kvällen bar det av till Flyinge där vi blivit hembjudna till Emil (Johans bror) och Zandra. Mycket trevlig middag och Guitar Hero Metallica-spelande.






Världens gulligaste kaniner som jag ville stoppa ner i ryggsäcken och ta med mig hem, dock tyckte inte älskling att det var en så bra idé så dem fick stanna...

I onsdags var vi och såg Ice Age 3 på bio i 3D. Lika rolig som de två föregående och vi satt och skrattade oss igenom nästintill hela filmen. Dock kändes det som att filmen var väldigt kort, men den var ändå ca. 1 ½h. Den får definitivt bra betyg av mig. Gå och se den! :D

I torsdags bestämde vi oss att göra om Johans sovrum, då vi länge pratat om att ta ner hans gamla affischer och sätta upp tavlor. Men vi kom på en bättre idé, vilket också var aningen svårare och jobbigare, att måla ett mönster på ena väggen. Efter många om och men bestämde vi oss för ett träd och stack och köpte färg. Sedan var det bara upp med blyertspennan och börja skissa direkt upp på väggen. Lägg märke till att vi inte använde oss av någon mall eller så. Efter en timme eller så, kände vi oss nöjda och började måla med färgen. Tror det hela tog oss 5 timmar, men attans så nöjda vi blev!



Fredag kväll hade vi en liten middag med Johans kompisar då vi åt tacos och drack gott till. Kvällen fortsatte med Lips-sjungande och trevligt prat.

Något som har varit väldigt ovanligt denna veckan är att vi har haft någon slags kärlek till att städa och ha det fint, vilket jag tror aldrig har hänt oss innan. Så igår efter att gjort den sista städningen innan Johans föräldrar kom hem bestämde vi oss för att tömma och städa hela poolen. Rackarns vad bra det blev, har till och med köpt ett överdrag till den nu så förmodligen slipper vi döda getingar i framtiden i den. Slutade dock med att poolen blev lite väl fylld då vi råkade glömma tiden framför TVn.



För antagligen första gången så bakade vi kakor, Gunborg-kakor som Johan så fint kallar dem. Blev otroligt goda och vi blev två nöjda bagare :D


Nöjd bagare! :)


Mmmm, mumsigt!

Kommentarer
Postat av: E

ååh, ser ut som ni haft supermysigt! Rummet, väggen då, blev skitsnyggt!! snart kommer jag och tar över dig, hihi! vi ses snauurt, LOVE!

2009-07-15 @ 01:00:49
URL: http://hopelle.blogspot.com
Postat av: J

Tar över charlotte? de ger du fan i ;)

2009-07-15 @ 19:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0