födelsedag

Min 20-års dag (29 aug) blev otroligt lyckad! Väcktes av älskling klockan halv 8 med skönsång och presenter. Dagen följdes av fler presenter av familjen, en runda inne på systemet (:D) och en hel del fixande och donande för på kvällen hade jag och Marcus (som också fyllde år i lördags) ordnat en gemensam kräftskiva/födelsedagsfest hemma hos mig. Folket kom vid sex-tiden, vilket följdes av en härlig kräftskiva och diverse snapsvisor på sina håll och kanter. När kräftorna ätits upp var det dags för lekar. De var uppdelade i tre olika lag (tre i varje), medan jag, Hanna, Johan och Marcus fick vara lekledare. Spotta gelégrodor, äta godissnören och "vem känner oss bäst"-frågesport var bara några av de lyckade lekarna. Kvällen fortsatte med mycket skratt och snackande ända fram till på småtimmarna då vi var nöjda och trötta! 
Tack alla ni som gjorde denna kväll så lyckad, jag hade jätteroligt! :)


födelsedagsgrisarna!












the big day

Imorgon smäller det, den 29 augusti! FÖR JAG FYLLER 20 ÅR!! :D

my world

"To the world you might be one person, but to one person you might be the world."
You're my world baby!


skillnad på mitt hår?

För en timme sen såg jag ut så här:


Nu ser jag ut så här:


(Detta var mitt hemliga uppdrag, som ni kanske förstod! )


en bra vecka

Denna veckan kommer bli bra, det vet jag! Kan känna det ända från tårna ut till fingerspetsarna. Idag ska jag på hemligt uppdrag (ja, ni får veta det sen. Förstår att ni spricker av nyfikenhet snart..!) Imorgon ska jag leka med Therése vilket var alldeles för länge sen, sen sist och vi ska äta på Tamnack vilket har blivit en tradition för oss. På fredag ska jag och älskling hem till Linda (Johans syster) på middag och lite singstar och så. :) Resten av veckan kommer att gå åt till att planera lite olika saker, fixa och dona, för på lördag fyller jag 20 år!! Woop woop!!

....

Vissa dagar rullar på som att man bor på ett rosa litet moln medans andra dagar får man anstränga sig för att lyckas med det man ska göra. Idag är en sådan dag.. Trodde att jag var färdig med vad allt pappersskrivande heter men som vanligt ska det vara någonting som klyddar. VILL BARA VARA FÄRDIG MED ALLT DET NU! Men det är väl bara att bita ihop som man säger, i slutändan blir det ju oftast bra!


ROMFL

50891 +(10965)- [X]

<Eticam> I was in biology class once, and the teacher said there was sugar in sperm
<Eticam> And a girl asked why doesn't it taste sweet then
<Eticam> When she realised what she said her face became red like a spanked monkey ass
<Eticam> Then the teacher said, because you taste sweetness with the front of your tongue, not the part of your tongue back in your throat
<Eticam> The girl started crying and left class ^^


309397 +(10780)- [X]

<VolteFace`> don't you hate it when you shit on the floor, and you can hear it fall but you have no idea where it actually landed, and spend like 5 minutes looking for it
<peng> ...
<peng> what?
<VolteFace`> oh shit
<VolteFace`> don't you hate it when you DROP shit


spöke?

Om ni någon gång ska ut och campa eller liknande i skogen och råkar av en händelse ha med er hönsnät så har jag en idé för er!

Ta hönsnätet, börja bygg upp det som ett rund torn.


Börja sedan fomra tornet till en kropp och bygg till ett huvud.


Avsluta sedan att placera det på en bra plats i skogen där dina vänner kan se den!


Och tadá, där har du ett spöke att skrämma vännerna med, :D
Har själv haft stor nytta av detta.....!!

efterlängtad

Visst ja, har ju glömt att berätta om mitt nya köp! Har länge suktat efter en Heidi Klum-tröja och vad hänger i min garderob nu om inte en sådan. Helnöjd kan man sammanfatta det som!



papper...

Papper, papper, papper... Kunde inte ana att det skulle vara så mycket papper att fylla i till USA. Jag tror helt ärligt att jag snart har skövlat en hel skog, känns inte sådär överdrivet bra om jag ska vara ärlig. Men på tal om skog så ska jag och älskling upp till Småland och hans familjs stuga över helgen och där kan jag lova er, där finns skog! (Förhoppningvis kan det kompensera min skövling)

det bästa året i mitt liv!

I lördags (080809) firade jag och världens bästa pojkvän ett helt underbart år tillsammans. Dagen började med paketöppning och jag fick ett jättefint halsband av älskling. Då vädret var på vår sida bestämde vi oss för att snabbt göra oss en liten picknick och sedan köra till Falsterbo för att bada och sola hela dagen. Vid tre, halv fyra tiden åkte vi hem då vi kände oss ganska nöjda med solen. När klockan blev sju befann vi oss på Pers krog för att äta fondue och dricka gott! Tiden rann iväg och klockan hade redan blivit nio, då det var dags att be om notan och cykla hem. När solen hade gått ner gick vi till Limhamns kyrkogård och satte oss på en bänk och pussades. Antagligen sitter ni som frågetecken och tycker att jag och älskling är helt knäppa som går dit för att pussas. Men sanningen är att första gången vi träffades (för fyra år sedan) var vi ute och gick och letade efter en bänk att sitta på, då kyrkogården den första vi såg var. Där sa älskling en raggningsreplik(?) som ledde till att vi pussades. Vad den meningen/frågan var, kan ni få fundera själva över hur den löd. Så därför kände vi att det kunde vara kul att gå dit fyra år senare för att återuppleva detta.
Detta var bara en kort sammanfattning av dagen och jag tycker det räcker gott och väl för era öron och ögon!




Älskling, du är mitt allt!
Ett år är inte mycket jämfört med alla år vi har framför oss!
Jag älskar dig!

simningen har börjar igen

I måndags började träningen igen. Så himla skönt att kunna fokusera sig på en ny termin och verkligen ge järnet. Att även kunna lämna föregående termin bakom sig, som har varit blandat med dålig motivation och en hel del andra saker som har påverkat min simning negativt, är en väldig lättnad. Terminen startade lugnt med ett pass på 1500m. där vi bland annat skulle pricka två femtior på 36sek. Ena var först på passet och den andra sist på passet. Kan ju inte riktigt skryta med att jag var nära, haha.


underbar helg

Helgen har varit helt fantastiskt underbar. Vi hann göra en hel del saker även ifall vi bara var där över helgen, såsom Ullared, minigolf, kräftätning, promenader och sol & bad, m.m. Men det fanns även tid till att slappa :)

Min pojkvän är världens bästa!




RSS 2.0