hemma från Pickerington

Nu är jag hemma från Pickerington och Logan. Jag har haft det bra och jag har fått testa på lite nya maträtter, vissa goda, andra mindre goda (det finns inget som heter äckligt, haha) En sak som jag aldrig mer ska äta är iallafall pumpkin pie! Usch och fy vad äckligt det var!
Nä, nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer här för läxorna kallar på mig!

PS. ÄR HEMMA OM 23 DAGAR!!!
(22dec kl. 11.30)

sitting on the toilet


lite bättre

Idag gick det lite bättre, kan inte säga att det gick bra men det gick bättre. Simmade 400 medley där jag hade 4.41 på morgonen och 4.40.24 i finalen på kvällen (vilket konverteras till 4.12, alltså en helt okej tid) Simmade 4x50 medley lagkapp där jag hade fjärilssträckan och hade 27.3, vilket jag tror är ungefär 30sek i meter. Simmade även i lagkappen 4x200fr där jag hade 1.57.4 vilket konverteras till 2.10. Som sagt, det är inga bra tider men jag är ändå relativt nöjd. Har fått en hel del komplimanger för mitt fjäril och det känns kul, har ändrade min teknik ganska så mycket och det är kul att det redan ger resultat. Pratade med Monty om mitt fjäril efter mitt 400 medley lopp och han trodde att jag definitivt kunde bli en bra 200 fjäril-simmare, vet dock inte riktigt om jag gillade det faktumet.
Imorgon är iallafall sista dagen på tävlingen, det ska bli skönt för just nu är jag helt slut i min lilla kropp. Jag behöver vila och därför blir det nog till att nanna kudden nu.. :)

frustrerande

Det är så himla frustrerande, jag tränar verkligen bra och jag gör allting rätt och vad händer? Jo, jag simmar verkligen skit på tävlingen. Hade tider som jag verkligen inte ska kunna ha. Jo, jag vet att det är på grund av att jag är nertränad, en det är fortfarande inte alls kul! Nu ska jag gå och lägga mig för mina ögon klarar inte att hålla sig öppna längre! Godnatt!


Bloomington, IN

Om sisådär 3 timmar far vi iväg till Bloomington i Indiana för att simma IU invite. Distanserna jag ska simma är följande: 100, 200, 500 och 1650yards frisim och 200, 400yards medley.
Kommer bli en hel del att simma men det ska bli riktigt roligt!

finally

Nu har jag äntligen bestämt mig var jag ska befinna mig över thanksgiving. Nästintill alla freshman tjejer har frågat ifall jag ville åka hem med dem men jag sa att jag inte hade bestämt mig för jag ville inte vara taskig mot någon. Men idag efter träningen frågade Logan mig vad jag skulle göra på thanksgiving och sa att hon väldigt gärna ville att jag skulle följa med henne, så nu är det bestämt. Jag ska fira thanksgiving hemma hos Logan! :D

Logan, Stephanie, Renee och jag.
Bild från i lördags då flickorna i rosa hade födelsedagsfest!


skype-rekord

Har ju glömt att lägga upp denna fantastiska bild:

Jepp, jag och älskling skypade i 8 timmar, 4 minuter och 14 sekunder.
Detta var den helgen då jag var sjuk och inte fick följa med på tävlingen,
hade ju inte överdrivet mycket att göra då!


tävling

I helgen är det tävling i Indiana och det är den första jag får följa medpå då jag hade svinis förra gången. Har ingen aning vad jag kommer simma och hur fort det kommer gå. Är just nu väldigt nertränad men jag får hoppas på det bästa. Kommer simma i yards så jag kommer antagligen inte ha någon aning om jag simmat bra eller dåligt direkt efter loppet, får vänta med att veta det tills jag sätter mig vid datorn och kan konvertera tiderna. Vi åker på torsdag och kommer tillbaka till Cincinnati på söndag. Wish me luck!

det kommer gå fort

Dagarna här passerar så fort att jag inte ens hinner reagera. Nu är det faktiskt inte särkilt länge till skolan är slut och att jag snart är hemma! Skolan slutar den 12 dec (vet inte riktigt när jag har min sista exam) och sedan åker vi på träningsläger i Florida. Åker sedan hem den 21dec och är hemma den 22dec, längtar så himla mycket! Det kommer gå fort, det är ju faktiskt bara lite mer än en månad! :)

mitt första brev!

Idag gick jag till mitt brevinkast bara för att titta ifall jag hade fått brev, även om jag visste att där inte skulle ligga något. Men det gjorde det! Tänkte först att det var till min rumskamrat men nädå där stor Charlotte Nilsson och det var mammas handstil! Jag blev jätteglad, tack mamma! Det gjorde min dag idag! :)

I love you, baby!


15 månader

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 15 underbara månader! Månaderna ökar och så gör kärleken. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och vet att han gör detsamma. Även om vi inte ses varje dag och bor så långt ifrån varandra så pratar vi varje dag och det är den bästa stunden på hela dagen! Han gör mig lycklig, så som ingen annan kan. Det är jobbigt att bo så långt ifrån varandra men har man äkta kärlek så klarar man av vad som helst!


inkompetent eller svensk?

Innan jag åkte hit till USA var jag så himla nervös för hur jag skulle klara av språket. Nu när jag nästan har varit här i en och en halv månad så har jag knappt ens tänkt på det. Folk här förstår att du inte kan språket lika bra som de och tar hänsyn till det. Men man kommer in så himla snabbt i det att man knappt ens hinner reagera på det. I början hade jag det aningen svårt för att skriva uppsatser men nu flyter det på nästintill lika fort som när jag skriver på svenska, men bara nästan. Det är klart att det kommer upp ord eller saker man inte förstår och då är det bara att fråga. Bättre att fråga och verka dum än att inte förstå och vara dum!

Hände dock en ganska rolig sak när jag hade geology-lab där vi sitter i en datasal, då det var en sak jag inte riktigt förstod hur vi skulle göra. (Vi höll på att göra grafer i excel, är ju ingen mästare på det precis!) Så jag kallade på läraren (vikare) och han fick förklara vad jag skulle skriva. Då säger han att jag skulle skriva en kod som innehöll olika tecken och ni som har suttit vid en amerikansk dator vet att de inte sitter på samma plats som det svenska tangentbordet. Så jag var först tvungen till att leta upp var dem satt och kunde sen fortsätta med nästa. Kan förklara att han tittade aningen konstigt på mig då jag inte visste var dem fanns. Saken var ju så att jag inte hade berättat att jag var från Sverige. Han trodde antagligen att jag var helt inkompetent och aldrig suttit vid en dator, haha.

sunny day

Idag har vädret varit helt otroligt! Solen har skinit hela dagen och det har säkerligen varit 20grader här. Så jag och två andra freshman har legat ute i gräset idag och solat. Riktigt härligt var det! Ville mest bara göra er där hemma avundsjuka, hoppas ni inte fryser ihjäl! :)

everyday i see my dream!

Var hos doktorn idag och jag blev godkänd till att träna igen, woop woop! Så på måndag kl. 05.45 är jag mer taggad än någonsin till att träna! I'm a happy girl!

Till alla er som är rädda över svininfluensan, take a chillpill! Det är verkligen inte alls så hemskt som man läser om. Kan meddela att i nuläget är vi 15st i laget som har eller har haft det..

not fun at all...

Har mått jättebra hela dagen idag så jag gick till doktorn med stora förhoppningar om att jag skulle bli godkänd så att jag kan följa med på tävlingarna i helgen. Men ack så fel man kan ha, jag blev inte alls godkänd. Har ingen aning varför jag inte blev godkänd då jag mår fint som en lärka och inte har någon feber längre. Mitt i allt elände fick jag ett glädjande besked om att jag kunde komma in klockan 8 imorgon bitti, alltså en timme innan vi ska åka till Pittsburgh, för att bli godkänd och följa med. Lyckan varade inte länge då jag en timme senare fick höra från en tjej i laget som hade pratat med vår trainer att även ifall man blev godkänd idag eller imorgon så skulle man ändå inte få följa med! ÅÅH, så fruktansvärt irriterande! Så nu blir det att jag får sitta ensam i dormet hela fredag och lördag, det kommer bli roligt!

Hoppas att ni där hemma inte har fått svininfluensan, vilket förresten är 99.9% säkert att jag hade, och att ni mår bra! Pratade med mamma tidigare idag och hon berättade att jag hade fått hem ett brev om att jag ska vaccinera mig på onsdag mot svininfluensan. Kanske lite sent påtänkt, men tack ändå!

jahopp..

Har mått riktigt dåligt idag så det blev till att gå till doktorn. Efter en lång väntan var det konstaterat, jag har influensan! Svin- eller vanlig vet dem inte då dem inte tog några tester på mig.. Dem sa att jag inte skulle räkna med att få tävla i helgen MEN ifall jag mådde bättre imorgon skulle jag gå dit igen och dem skulle försöka få mig godkänd till att simma igen. Just nu är jag en fånge på mitt rum då jag inte får vara någon annanstans förutom hos doktorn. OJ, vad kul detta är!!

THE swine flu

Då har det hänt, svininfluensan har drabbat simlaget och fem stycken har blivit sjuka. Jag plus två av mina rumskompisar har känt oss krassliga både idag och igår med hosta och känt oss hängiga. Är inne på Sjukvårdsguidens hemsida där jag läser att symptomen för svininfluensan är:
  • Feber och frossa

  • Hosta och halsont

  • Snuva, rinnande näsa och nysningar
  • Värk i kroppen och huvudvärk

  • Diarré och kräkningar

  • Trötthet

Kan meddela er att idag har jag känt mig trött, en svag förkylning har börjat komma, min svank gör ont och jag hostar! HEJA! Men det KAN ju faktiskt vara en vanlig förkylning och att ont i svanken har med styrketräningen att göra. Jag kände av det igår när jag gjorde benböj, så det behöver jag nog inte oroa mig för. Tröttheten är ju som sagt ingen ovanlighet om man heter Charlotte Nilsson. Får se hur jag mår imorgon, om jag inte mår bättre så blir det nog till att gå till lilla doktorn. Vill verkligen inte bli sjuk denna veckan då vi ska åka på två tävlingar i helgen, Pittsburgh och West Virginia.


älskling på besök

Jag har varken skrivit eller lagt upp bilder på när min älskling var här. Veckan (nio dagar) var helt underbara och jag saknar honom redan så himla mycket. Tänkte lägga upp en rad olika bilder:


lördag

I lördags var det ju Halloween och det var faktiskt första gången jag har firat den. Som jag sagt tidigare var jag och Liz "Team Sweden". Tänkte härmed bjuda på lite härliga bilder!

Jag, Liz och Erin.


fredag

I fredags efter träningen åkte jag, Logan, Brittany och Erin x2 till Kings Island, vilket är ett stort nöjesfält. De andra tjejerna har varit där några gånger innan och var inte alls nervösa för karusellerna i och med att dem har åkt dem innan. Jag själv har aldrig ens sett liknande berg-och-dalbanor i verkligheten. Den första vi åkte hade ett enormt stup, var säkerligen 75grader. Balder på Liseberg är 60 grader och detta var betydligt brantare, tro mig. (Mamma, du skulle nog svimmat av att bara titta på den!) Vi hann inte att åka så många karuseller men vi hade verkligen roligt. Det var skönt att kunna komma ifrån campus och bara kunna umgås!

Brittany, Erin, Erin, Logan och jag!
Lägg märke till att Logan hade shorts på sig, likaså jag!
Vet inte riktigt vad det är med vädret här för vissa dagar kan man ha shorts på
sig utan att frysa alls och ibland är här betydligt kyligare!


dålig uppdatering

Helgen är snart förbi och uppdateringen här har varit väldigt dålig. Tror jag har fått en liten däng av bloggtorka, finner ingen lust till att blogga men det kommer säkerligen tillbaka snart igen. Har nu lagt in alla bilder från min kamera till datorn så nu är bara nästa steg för mig att orka ladda upp dem. Det kommer, sakta men säkert!
Igår firades det halloween här och jag och Liz var "Team Sweden". Vissa bilder ligger på facebook men några kommer komma upp här! Snart... haha!

RSS 2.0