almost like christmas

Det blev ingen träning för oss idag på eftermiddagen då fotografering tog så lång tid. Behöver study table timmar så det var behövligt med eftermiddagen ledig. Vet inte när fotona kommer upp på hemsidan, (eller var dem nu kommer upp någonstans) men jag lovar att lägga upp det här då iallafall. Efter fotograferingen fick vi två nya sweatshirts, en med hood och en utan. Vi har tidigare fått liknande i svarta men denna gången var dem gråa. Alltid lika roligt att få kläder! Sitter förövrigt nu i study table, som sagt, men jag har inga läxor och börjar inte skolan förrän 12.30 imorgon då min microeconomics är inställd! Woop woop! Nä, ska väl sätta mig och snacka med dem andra nu och reta dem för att dem har läxor, mohaha! :)

picture day

Kom hem från träningen, eller ja frukosten för tjugo minuter sen och väntar nu bara på att jag ska bege mig till skolan som börjar klockan 10. Tränarna lyckas alltid dra över tiden på träningen, men om det är det som krävs för att bli bäst så är det bara att göra det! Träningen var inte särkilt jobbig idag, så det var skönt! I eftermiddag har vi styrka som vanligt klockan 2 men vid halv 4 är det dags för teamphoto. Så vi hinner inte med hela simningen utan skulle nog förmodligen bara sprinta lite. Jag tror inte att jag har skrivit mina träningstider här än, så här kommer dem!

Måndag, onsdag och fredag: Simning kl. 6-8. Styrka kl. 2-3. Simning kl. 3-5.
Tisdag och torsdag: Landträning kl. 2-3. Siming kl. 3-5
Lördag: Simning kl. 8-10. Landträning kl. 10-11.

På tisdagar och torsdagar brukar landträningen bara vara i en halvtimme vilket resulterar i 2½ timmes simning. Som jag nämnde tidigare dras träningen väldigt ofta över så tiderna ovan stämmer inte till fullo.

det var längesen

Nu har älskling åkt hem och jag är tillbaka till vardagen. Igår var ingen rolig dag alls då jag var tvungen till att säga hejdå till honom men jag är så himla glad att jag har fått så underbara vänner här som stöttar och tröstar mig! Veckan som har gått har varit har väl inte bjudit på något särkilt men det har varit så himla underbart att älskling har varit här, har ju saknat honom så himla mycket!

Sitter just nu på study table men har i princip inga läxor så det blir mest till att slösurfa lite och snacka på msn. Får bli en längre uppdatering med bilder och liknande en annan gång då jag har tid. Men nu vet ni iallafall att jag lever. Hoppas att ni har det bra hemma, saknar er!


wiiee

ÄLSKLING ÄR HÄR!!


1 day to go

Tävlingen har jag faktiskt ingen aning om hur det gick då scoreborden inte funkade. Försökte iallafall mitt bästa och mer kan jag inte göra åt saken. Kvällen har spenderats ensammen på rummet vilket har varit väldigt skönt. De andra var på en middag hos en tjej i laget men jag orkader verkligen inte gå. Kände också att jag behövde ta det lugnt och verkligen bli helt frisk. Idag var faktiskt den första dagen då jag verkligen har förstått att jag bor här i USA, att alla mina nära och kära är långt ifrån mig. Så det har varit en relativ jobbig dag men det som är ljuset i tunnlen är att älskling kommer imorgon. Jag vill att det ska vara imorgon NU NU NU! Är så himla nervös över hans resa och ville bara ha honom här hos mig nu och veta att allting är bra.

Tänkte bjuda er på lite mer bilder så att ni vet att jag har det bra och att ni inte behöver oroa er om mig :)
(Men ni kan ändå få höra av er till mig, hihi)

Det här är Turner Hall (där jag bor). Mitt och Brittany's fönster är på raden näst högst upp,
det andra från vänster!

Hösten/vintern är även kommit hit här. Temperaturen ligger mellan 6-9 grader! Brr...

Här inne i denna byggnaden ligger simhallen, gym och andra idrottsanläggningar såsom basketplaner.

Detta är en del av den megastora football-arenan.




Intern tävling

Ikväll eller ja klockan 15.30 är det dags för "intersquad meet" där vi ska simma 100frisim, 50fjäril, 50ryggsim, 50bröstsim och 200medley. Har dock ingen aning om hur det kommer gå för min del då jag har varit sjuk i några dagar nu men var tillbaka i vattnet imorse och då kändes det helt okej. Det blir en liten uppdatering till ikväll då jag tänker lägga upp lite fler bilder. Men nu är det dags för powernap!

Imorgon kommer älskling hit!!

welcome to my crib

Jag har ju glömt att visa hur mitt rum ser ut, så här får ni några smaskiga bilder. Se och njut!

Mer bilder får ni någon annan dag!

på bättringsvägen

Känner mig betydligt friskare idag och kunde genomgöra mitt tal utan större problem. Tyckte att det gick ovanligt bra och det kändes som att läraren tyckte likadant. Efter jag hade hållt mitt tal så skulle en annan kille göra det, då skämtade läraren om att hon tyckte att han var tvungen att ta sitt tal på svenska då jag nyss hade hållt mitt på engelska, ganska roligt faktiskt. Skönt att ha det första talet avklarat och det var verkligen inte så hemskt som jag hade förväntat mig. Mitt tal handlade förresten om vilka tre saker jag hade velat ta med mig till en desert island, vilka var min pojkvän, mitt hus och obegränsat med mat!

Jag behöver inte gå till study table resten av denna veckan då jag är sjuk så det blir att jag får plugga härifrån dormen istället. Gör ingenting då mina roomies ändå inte är här nu (de sitter på study table).




sjuker

Nu har även jag gått och blivit sjuk. Nästan alla i laget har varit sjuka eller känts sig krassliga men jag trodde att jag skulle komma undan detta, men icke sa nicke. Nu sitter jag här i sängen och näsan rinnner och jag måste plugga inför mitt tal imorgon. Jag hoppas inte att jag blir alltför sjuk för jag måste genomföra mitt tal. Var hos doktorn idag och hon sa att jag inte får simma förrän på fredag.. Lite lång tid för bara en vanlig förkylning men det är väl bäst att lyda henne!

adress

Här är min adress ifall ni skulle vilja skicka ett litet gulligt brev till mig!

90-654A, Turner Hall

45 W University Ave

Cincinnati, Ohio 45219


fina minnen från Mexico


Amerikaner dumma? Näääädå!

Idag när jag satt och åt middag med dem flesta freshman i laget så får jag en fråga av en tjej: "Har ni pizza i Sverige?". Helt ärligt så visste jag inte ifall jag skulle skratta eller gråta så beslutade mig bara för att kort säga "Yes" och sedan byta samtalsämne...

Just keep swimming, just keep swimming..

Det var den tanken jag hade i mitt huvud igår när vi simmade vår serie som var 1650fr (1-3/550), 500 arm, 2x200ben, 4x25 ben all out, två varv! Hela passet blev 9500yards vilket är cirka 8700m. Var ju lagom trött efter passet och ville egentligen inget annat än att gå och lägga mig men då frågade Liz mig ifall jag ville följa med till Victoria Secret och det tackar man ju inte nej till!

trött, trött, trött..

Dagarna rullar på här som vanligt. Tror jag äntligen har börjat komma in i vardagsrutinerna! Det är aningen jobbigt att gå från att ha sommarlov till att iprincip vara upptagen hela dagarna, men jag gillar det! Dock blir man på rätt dåligt humör när regnet öser ner utanför fönstret och att om en och en halvtimme väntar Latin American History. Läraren jag har där måste vara en av de tråkigaste i världen, hon bara står och babblar konstant i över en timmes tid. Nä, nu är det dags för en powernap så att jag kan kunna hålla mig vaken.

Älskling, 12 to go!

världens bästa nyhet

Jag har ju glömt att berätta, det som jag längtar så fruktansvärt mycket till just nu. Min älskade älskling kommer hit om 13 dagar!! Lördagen den 17 oktober kl 18.50 kommer jag vara världens lyckligaste människa, verkligen! Och oj, vad jag längtar!

J<3C


study table

Har suttit här på study table sen halv tre och klockan är nu tio i åtta. Kommer sitta här till nio-tiden och då har jag en och en halv timme kvar imorgon att sitta av. Det är faktiskt ett väldigt bra sätt att få sina läxor gjorda men åtta timmar är lite väl mycket. Ville väl egentligen inte säga något särkilt med detta inlägg, bara att det är lite synd om mig just nu!

ej aktiv

Har inte varit särkilt aktiv här på bloggen. Det händer så himla mycket här att jag knappt hinner sitta vid datorn och ta det lugnt. Alla dagar består i princip av äta, sova, träna och plugga. Det blir inte så mycket tid över då! Men nu sitter jag iallafall i rummet själv och kan andas ut. Två av mina rumskompisar är på lektioner och den tredje är på sjukhus. Det är iallafall skönt att kunna ha en stund för sig själv. Jag har redan haft en klass men ska ha min andra om cirka en timmes tid. Sedan blir det direkt till träningen..
Vi är även tvungna till att sitta 8h i study table varje vecka och där ligger jag lite efter då jag inte fick mina böcker förräns igår. Så ikväll blir det till att sitta där så länge som möjligt!

RSS 2.0