stugan

Ikväll när älskling kommer hem från jobb (runt kl. 4) så tar vi bilen och kör upp till vår stuga som ligger en liten bit utanför Varberg till resten av la familia. Kommer hem på söndag igen, men om ni vill något så har jag mobilen med mig! Ha det fett!



skooooor

Vid tio-tiden imorse ringde det på dörren.. Nyvaken som var man, så fick jag skynda mig för att ta på mig lite kläder och se någorlunda anständig ut för jag hade ju ingen aning vem det skulle vara. Öppnar dörren och där står en främmande man med ett paket i handen och säger att det är till Charlotte Nilsson. Och visst fasen var det så! Mina gympaskor hade kommit :D


fjärilar

Igår när jag satt ute och läste i trädgården upptäckte jag en hel drös med fjärilar! Det satt säkert 15-20 stycken (nej, jag överdriver inte!) på en av blommorna. Och såklart var jag snabb fram med systemkameran för att föreviga detta ögonblick!


helgen

Helgen har bjudit på en hel del roliga saker.

I fredags kväll kom Johans kompisar över för förfest med lite snack och så. Kvällen fortsatte sedan på Kronprinsens bowling där den första rundan inte gick som väntat. Andra rundan lyckades jag lite bättre och det slutade med en seger, iallafall på min bana, men poängen behövs ju inte nämnas..

Lördagen började väldigt lugnt. Åkte sedan till Mekonomen där älskling skulle köpa klädsel till bilen, tyckte att det blev någorlunda bra när vi väl fått på det. Vid halv fyra tiden var det dags för oss att hämta upp Johans moster för att sedan åka till Bara och till Johans syster som fyllde år. Bjöds på god smörgåstårta och mycket skratt. Satt och skrattade så mycket att jag till slut fick ont i käkarna. Riktigt härligt släkt det dära :) Sedan stack vi hem och njöt det sista av kvällen i varandras sällskap!











Söndagen blev till att shoppa lite i stan, städa, hjälpa Johans föräldrar i trädgården och på kvällen avslutades det hela med god räk-middag och filmtittande. Hoppas ni också har haft en härlig helg! :)

klänning

I och med mammas inköp av symaskin bestämde jag mig för att sy en klänning och idag blev den färdig! :)
Mamma hjälpte mig dock då hon har lite mer erfarenhet av symaskiner. Resultatet kan ni se här nedan och jag blev så sjukt nöjd. Helt galet faktiskt!




ny mus

Var på Mobilia idag då mamma skulle köpa en symaskin. Gjorde då även en sväng inom OnOff där jag fick denna underbara blåa mus! Passar helt perfekt till min laptop :) Happy giirrrrl, är vad jag är!


how to make a delicious pizza

Jag och älskling har nu ett tag funderat på att göra en pizza där ingredienserna skulle vara som tacos då vi tycker om båda dessa rätter otroligt mycket. Det hela slutade med en riktig succépizza! Det var långt över förväntan så gott det var och därför tänkte jag dela med mig av hur vi gjorde.

Ingredienser:
400g Blandfärs
1 påse Taco krydda
Pizza deg
Guacamole
1 Burk Tomatsås
1 påse Pizza Ost
Nachos

1.
Vi började att bre ut den redan färdiggjorda pizzadegen.


2.
Smetade sedan ut tomatsåsen, som fanns med i detta kit.


3.
Vi stekte köttfärsen och tillsatte taco-krydda samt vatten. Lade även det ovanpå tomatsåsen.


4.
Täckte köttfärsen med ett lager av nachos.


5.
Sist men inte minst ett lager av sås och ost, sen var det bara in i ugnen på 200 grader i 15-20min.


6.
Sen var det bara att servera, gärna med lite guacamole och ett glas med kall mjölk.

födelsedagsgris

Idag fyller världens bästa Liz 21 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!


det senaste

Bloggskrivandet har smittat av sig i familjen och den drabbade är älskling. Han har på senare tid fattat tycka för vad bloggning och allt vad det heter innebär. Besök honom, så blir han en happy boy som ungefär på bilden här nedan :) http://noobcake.blogg.se/


"I love college"

Gårkvällen var lyckad och väldigt roligt, tack så mycket Liz och Viktoria! :) Kvällen blandades med en massa snack, underbara vänner och lekar/spel. Tyckte att jag hade kommit på en någorlunda bra idé till utklädsel, School girl, men upptäckte snabbt att det var många andra som hade tänkt samma som mig. Kände dock inte att det var någon större fara. Bjuder på en bild på Liz, mig och Hanna som jag snott från Viktoria! Förlåt.. :P


regn

Usch, vad dåligt väder det har varit idag! Sånt tycker vi inte alls om... Jag och älskling har ändå varit ute på fotosession och här bjuder jag på några!
Oops, gotta go now! Ska på "I love college"-fest klockan åtta i Lund och jag sitter fotfarande vid datorn och slappar.. Typiskt mig att göra allt i sista sekunden!








schtek i trädgården

Hela dagen igår spenderades i Johans trädgård med badande i poolen! Det är schtek :)




Mina smalben försvann plötsligt...


finmiddag

Tacos, margaritas och en underbar pojkvän. Fint ska det va!




imorgon!

Imorgon kommer bli riktigt awesome! Älskade Elnaz kommer hem från Barcelona :D Ville bara göra ett litet glädjetjut, wiiiiiiiiiiiiiieeeee :D
 

segt

Idag är en seg dag. Varit på stranden med syrran idag igen men nu har hela familjen stuckit upp till stugan och älskling är fortfarande på jobbet. Äsch, ska nog dra mig och bada i hans pool nu.. men säg inget till honom, hihi :)


big time love


 

vanlig kväll

Så här kan en vanlig kväll se ut i familjen Sögaard-Nilsson. Älskling sitter och spelar Warcraft 3 och jag läser bloggar, haha!


sol och bad i ljunghusen

Dagens väder idag har varit väldigt varierande men jag och syster betsämde oss ändå för att åka till Ljunghusen för att bada och sola. Väl inne i Höllviken möttes vi av en megakö och vår första tanke var att den sträcker sig ända till Falsterbo där Falsterbo Horse Show hålls. Upptäckte någon minut senare att det endast var bron som var uppfälld och kände direkt en lättnad. När vi väl var framme på stranden var det molningt och efter en timme var vi nära på att ge upp och sticka hem men då såg vi att längre bort var det helt molnfritt och javisst blev det så! Riktigt härligt blev det och vi åkte inte hem förräns vid halv 5. När vi kom hem bestämde jag och Lollo oss för att baka muffins, så nu står det en hel del dumle- och lakritsmuffins hemma på diskbänken. Mums.. :)





fotoinsättning

För ett tag sedan tog jag tag i att framkalla bilder och allt som allt blev det 214 bilder. För det är så mycket roligare att ha foton på papper än i datorn, där de kan försvinna lika fort som man lade dit dem. Så nu har jag köpt mig ett fint fotoalbum där jag har börjat med att sätta in en hel del bilder från Mexico. Än så länge är det fortfarande roligt men kan ana att jag kommer bli aningen trött på det hela efter ett tag.

Nä, nu får jag nog börja göra mig i ordning för jag ska leka med min älskade Liz idag :)

long time ago..

Ojojoj, det var inte igår jag skrev här. Mycket har hänt och jag har helt enkelt inte haft tid och lust att skriva här. Först ut var SM och därefter har det efterlängtade lovet från simningen kommit. Så nu i en veckas tid har jag bara kunnat fokusera på älsklingen då han hade sin sista semestervecka förra veckan. Tråkigt nog har vädret varit rätt dåligt men det har inte hindrat oss från att hitta på en mängd roliga saker. I tisdags bestämde vi oss för att åka till Tosselilla där vi tillbringade hela dagen med att åka go-cart, trampa trampe-båt, bada i poolerna, spela minigolf och en hel del andra saker. På kvällen bar det av till Flyinge där vi blivit hembjudna till Emil (Johans bror) och Zandra. Mycket trevlig middag och Guitar Hero Metallica-spelande.






Världens gulligaste kaniner som jag ville stoppa ner i ryggsäcken och ta med mig hem, dock tyckte inte älskling att det var en så bra idé så dem fick stanna...

I onsdags var vi och såg Ice Age 3 på bio i 3D. Lika rolig som de två föregående och vi satt och skrattade oss igenom nästintill hela filmen. Dock kändes det som att filmen var väldigt kort, men den var ändå ca. 1 ½h. Den får definitivt bra betyg av mig. Gå och se den! :D

I torsdags bestämde vi oss att göra om Johans sovrum, då vi länge pratat om att ta ner hans gamla affischer och sätta upp tavlor. Men vi kom på en bättre idé, vilket också var aningen svårare och jobbigare, att måla ett mönster på ena väggen. Efter många om och men bestämde vi oss för ett träd och stack och köpte färg. Sedan var det bara upp med blyertspennan och börja skissa direkt upp på väggen. Lägg märke till att vi inte använde oss av någon mall eller så. Efter en timme eller så, kände vi oss nöjda och började måla med färgen. Tror det hela tog oss 5 timmar, men attans så nöjda vi blev!



Fredag kväll hade vi en liten middag med Johans kompisar då vi åt tacos och drack gott till. Kvällen fortsatte med Lips-sjungande och trevligt prat.

Något som har varit väldigt ovanligt denna veckan är att vi har haft någon slags kärlek till att städa och ha det fint, vilket jag tror aldrig har hänt oss innan. Så igår efter att gjort den sista städningen innan Johans föräldrar kom hem bestämde vi oss för att tömma och städa hela poolen. Rackarns vad bra det blev, har till och med köpt ett överdrag till den nu så förmodligen slipper vi döda getingar i framtiden i den. Slutade dock med att poolen blev lite väl fylld då vi råkade glömma tiden framför TVn.



För antagligen första gången så bakade vi kakor, Gunborg-kakor som Johan så fint kallar dem. Blev otroligt goda och vi blev två nöjda bagare :D


Nöjd bagare! :)


Mmmm, mumsigt!

RSS 2.0