Barcelona

Här kommer en sammanfattning av min Barcelona-vistelse med en hel del bilder!

Torsdag
Resan började klockan 08.30 morgonen då flyget till Barcelona flög oss till värmen.


Då vi var trötta efter att ha stigit upp så tidigt bestämde vi oss för att dra till stranden och bara ta det lugnt. Vi insåg dock att det inte var så nära till stranden som vi trott så det blev ändå en 40-minuters lång vandring. Men är man i gott sällskap så gör det absolut ingenting.



På kvällen var det dags för middag på restaurang och efter mycket velande hittade vi en som hette Tarantino. Döpt efter filmreggisören så därav hängde tavlor av hans filmer på väggarna. Alla rätter på menyn var döpta efter karaktärer i hans filmer.



Fredag
Redan tidigt på morgonen begav vi oss till fots till OS-byn från 1992 och tittade på friidrottsarenan, simarenan och hopparenan.




Blev en hel del gående så på eftermiddagen bestämde sig jag och Johan x2 att besöka ett akvarium. Det var inte särkilt inponerande men några fiskar och hajar fanns där allt som var sevärdiga!



Denna dag var även min älskade mammas 50-års dag och det firades genom att äta på en fin restaurang med god mat. Efter middagen gick vi till en fontän där det var ett otroligt vacker ljusspel.



Lördag
Denna dag åkte jag, Johan, Henrik och Louise till Sagrada Familia, den berömda kyrkan som ännu inte är färdigbyggd även då projektet startades för över hundra år sedan. Vi besökte även ett zoologiskt museum och stekte det sista på stranden.



Söndag
Var uppe med tuppen för att tidigt ta flyget till Madrid där vi sedan bytte till ett annat som tog oss till Kastrup. Var hemma vid kvart i 4 och då var det bara att packa simväskan och sedan snabbt sticka till träningen på Lindängen!

längesen

Det var ju då ett tag sen man skrev här. Det har varit så mycket sista tiden att det inte har blivit något skrivande här för min del. I helgen var jag och simmade DM i Sjöbo, det gick väl både bra och dåligt. Kom iallafall hem med 6 medaljer, både DM och JDM så jag får väl ändå vara nöjd! Älskling har också fått semester nu så har umgåtts mycket med honom (vilket jag ju verkligen inte annars gör...... haha) Idag simmades det iallafall distanscupen-final på Lindängen, det gick ju verkligen inte som det skulle göra. Simmade 400fr (där jag fick ont i axeln efter 200 meter) och 50 frisim x 2 då ena var i 20-manna-laget. Vet inte vad jag hade på dem och ibland är det faktiskt bäst att inte veta det. Så idag är jag lyckligt ovetande!

Har nyligen packat färdigt resväskan för imorgon åker jag till Barcelona! Solning, träffa Elnaz och umgås med familjen plus Johan står på schemat och det låter inte helt fel i mina öron! Kommer antagligen med en update på söndag om hur det var! So looooooooong!

fjärilsimmare?

Idag har varit en riktig slappedag, har inte haft någon ork att hitta på något. Det finns några saker som jag borde ta tag i, till exempel att städa rummet. Men usch vad det är tråkigt! Men vi halv fyra var det dags att sticka till träningen, syra stod på schemat! Serien var 200-150-100-50 med bad och lite vila mellan varje sträcka. De första två sträckorna simmade jag frisim på och tiderna var helt okej. Sedan bestämdes det att jag skulle simma fjäril på hundringen då tekniken har sett bra ut den senaste veckan och visst gick det bra! Hade 1.07.7 (!), det är nästan mitt pers vilket jag inte varit nere på, på cirka 4-5 år. Valde att simma fjäril även på sista 50:an och hade 30,2! Det måste definitivt varit pers! Har ju som sagt aldrig varit en riktig höjdare på att simma fjäril så det känns riktigt bra. Nu kan man ju bara hoppas att jag ska få ett liknande ryck på ryggsim. Men det får jag nog vänta ett tag till med...

Förlåt till er som inte har någon aning om vad dessa tider betyder, men kortfattat, jag är nöjd! :) 

drömbil

Min absoluta drömbil är en rosa Audi TT. Så ifall det finns någon som har en över, vill du vara snäll och skänka den till mig?


in my brain

Denna låt har varit i mitt huvud de senaste dagarna och vill inte försvinna därifrån heller, haha.....


The Sims 3

Gårdagen blev kanske inte så äventyrligt som vi trott från början. Det slutade med att vi stack till Siba och att jag köpte The Sims 3. Riktigt roligt spel och helt klart värt pengarna. Dagen spenderades därefter i älsklings rum framför varsin datorskärm och spelandet var i full gång. Har älskat de tidigare The Sims innan så kände att jag nästintill var tvungen att köpa detta, haha. Jag ger spelet fullt godkänt och betydligt roligare än de tidigare men definitivt beroendeframkallande!




Vid 7-tiden stack vi och hämtade upp Albin och hans tjej Malin för en filmkväll hemma hos älskling. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men det var ingen Charlotte-film direkt så det var inget jag lade på minnet direkt. Men trevligt var det allt! :)

Nedräkning till Barcelona: 10 dagar!

Citadellsim, Landskrona

Tävlade hela dagen igår på Citadellsim i Landskrona. Tiderna var väl inget att hurra för men ärligt talat så känner jag inte att jag bryr mig. Fick hem en bronsmedalj på ett lopp där jag låg och simmade A2 (lugn fart), men så kan det ju gå ibland. Det enda loppet jag blev nöjd med var 200 medley, var endast en sekund över pers så det är klart godkänt. De andra loppen har jag helt enkelt förträngt, det är ju ändå inte nu man ska simma snabbt. Det är om 4 veckor på SM i Linköping!

Idag har jag och älskling sovit ut ordentligt och funderar på att hitta på något roligt. Vi ska iallafall träffa Johans kompis och hans flickvän. Har dock aldrig träffat henne innan men det kommer nog bli roligt! :) Vad vi ska hitta på är inte bestämt än. Lite tråkigt att det inte är så fint väder, men något kommer vi nog ändå kunna komma på!

blond?

Det är inte alltid lätt att vara blond...





 





snart!

Snart är vi alla tre samlade igen, just like the old times :)


loooooooooooooov

Är nu färdig med min engelska kurs, så fruktansvärt skön! Nu blir det verkligen till att njuta av det långa sommarlovet. Börjar som sagt inte skolan förrän den 30 september (tror jag det var), så blir en lång ledighet och jag är mer än nöjd!

Ikväll ska Marcus firas då han tar studenten idag! GRATTIS! :)


sista pluggningen

Nu är det bara att bita ihop (även om jag inte kan det med mina tänder.. haha). Sista pluggningen nu, har redovisning och paper-due imorgon! Jobba, jobba, joooobba...!!



Imorgon kommer jag iallafall vara en happy girl och kommer ha ett långt sommarlov framför mig då jag bara ska fokusera på älsklingen, träningen och vänner! UNDERBART!

Mmmm....marabou

Något jag kan vara väldigt svag för ibland är choklad, speciellt Marabou! Och nu har jag hört rykten om att det har kommit en ny smak, "Sommar Limited Edition". Mjölkchoklad med frysta jordgubbar i, det låter ju hur smarrigt som helst! Har dock inte sett den i affär än men när jag väl gör, så blir det till att köpa den direkt!
Kanske finns någon som redan har smakat den?




tentan färdig

Dagen idag började med att jag redan klockan 9 skulle befinna mig på MAH för att göra grammar-exam. Kollade först igenom den snabbt och insåg att upplägget var exakt likadant som den mock-exam vi har fått tidigare. Skönt! Redan efter 30 minuter var jag färdig och var redo att gå, men då sa vår lärare att man var tvungen att sitta där i minst 45 minuter. Kollade då igenom det hela ett antal gånger så jag tror definitivt att det gick bra! :)

Nä, nu ringde min syrra och frågade ifall jag ville sticka till stranden och jag är ju inte den som tackar nej till sådant!



RSS 2.0