Ready to rock!

Är nu färdig för att bege mig mot Northern Kentucky International Airport och möta upp älsklingen! Underbara Melody kör mig dit och tillbaka :) Dock hämtar hon inte upp mig förrän om en timme..

Vad sa du?
Frågade du ifall jag var uttråkad?
Inte, alls! Vad får dig att tro det? tss..


kan inte sova

Klockan är lite över halv 2 men jag kan inte somna, är alldeles för exalterad för imorgon när älskling kommer. (och att jag kanske inte har packat färdig.. schh!) Måste checka ut från dormen innan kl. 12 imorgon och beger mig då till Liz hus. Men jag hoppas ni har det bra där hemma, för nu ska jag njuta av att ha världens bästa människa vid min sida i 2 veckor!!

Ungefär så här glad är jag just nu,
imorgon kommer leendet vara ännu större.
(ja, det är jag på bilden!)


ensam i Turner Hall

Hur vet man att man är nästintill ensam i Turner Hall en fredag-kväll innan Spring Break?

- det är tyst överallt.
- man är själv när man tvättar sina kläder.
- ingen indier som sitter vid ingången och kollar ens ID.
- hissen är på samma plats som den var då man lämnade den, dvs våning 1 och 6.
- du kan spela hur hög musik som helst utan att någon knackar på dörr, vägg, eller tak.
- när man är utanför byggnaden och bara ser enstaka fönster som har lyset igång.

SPRING BREAK!

Spring break kan inte komma mer lägligt än nu! Tack gode gud för detta spring break du har givit mig, jag är evigt tacksam!

PS. Imorgon kommer älskling!

Finals!

Gårdagen bjöd på ett biblioteks-besök till 2 på natten. Idag väntar även en annan lång natt här! Kom hit vid 7-tiden och just nu är klockan lite över 11, och natten är långt ifrån över. Visst älskar man finals-week? Skönt iallafall att biblioteket har öppet dygnet runt så man har någonstans att sitta och plugga utan att störa ens roomie.

högst uppe på önskelistan

Hur underbar är inte denna?
VILL HA!!

just hold my hand and never let me go

Dagarna har rullat på som vanligt, har varit några jobbiga dagar nu på senaste men i slutändan kommer allt bli bra så det är ingenting man ska oroa sig för mycket om. Bara en arbets-vecka kvar till springbreak, längtar helt sjukt mycket. Annars har våren hittat sig till Cincinnati, föregående dagar har temperaturen legat runt 16 grader så man ska verkligen inte klaga. Idag har det dock varit lite ruggigare men har hört att värmen snart ska hitta tillbaka, vilket alltid är en bra nyhet!


plugg plugg plugg

Känns inte som att jag gör något annat än att plugga nu. Har ett prov imorgon och en inlämning. Nästa vecka är det finals week och jag har tre stycken. Det är bara att kämpa igenom detta och sen nästa lördag så kommer älskling! :)

r.i.p. morfar

Ingen bra dag, fick sms av mamma idag där det stod att min morfar gått bort.
Återkommer när jag är på bättre humör.

Bearcats!

Nästan hela simlaget plus tränare!

(Bild från Big East)


NEW YORK!!

Har ju glömt att berätta att på Springbreak så kommer mamma, pappa, Johan och Johan hit och då ska vi åka till NEW YORK! Älskling kommer en vecka tidigare än dem andra så vi ska möta upp dem i New York. Stannar där några dagar sen åker vi tillbaka till Cincinnati så att jag får visa dem hur jag bor. Oj, vad jag längtar!

After Conference Party

Tänkte bjuda på lite bilder från igår från vårt After Conference Party!

Roomies i rum 654 (jag gillar hur vi står i storleksordning)

Roomies i 654B

Deer paw

 


tråkig söndag



Denna dag har inte bjudit på särkilt mycket roligt, blev klar med min uppsats till psykologin för en timme sen och nu sitter jag och kollar på ICA-reklamer.
Denna är helt klart min favorit!

RSS 2.0