update from Naples

Vädret både igår och idag har varit hemskt. Vi kunde iallafall träna igårkväll även då regnet öste ner. Dock idag när vi vaknade och kollade ut genom fönstret öste regnet ner och det var risk för tornados. Hörde på nyheterna att det hade varit tornado-watches, läskigt! På grund av detta blev simningen inställd och vi körde dry-land här på hotellet istället. Nu har det slutat att regna så det kommer bli träning ikväll!
Imorgon är det dags för tävling i Boca Raton, efter det kommer vi spendera resten av dagen där på stranden!

Det var allt för mig, snart ses vi!!

beach day!

Uppdateringen har ju kanske inte varit den bästa på sista tiden, därför tänkte jag bjuda på gårdagens och dagens serier. Igår var huvudserien (nej, inte passet):
1500 frisim arm, ganska snabbt, komma igång
1500 frisim, 1-3/500
5x300fr, all out, vila 1 minut
30x50, best average, start 50sek (låg på 34-35)

Dagens pass var inte alls långt men betydligt jobbigare. Huvudserien var 4x100fr från pall, max!
Tiderna jag hade var:
1.03.6
1.03.1
1.03.3
1.05.2
Var lagom trött på den sista hundringen men jag är nöjd med de tre första!

Allt detta genomfördes i långbana!

Nu är dagens träningar slut och resten av dagen ska spenderas på beachen!! Vi åker om cirka 40min och kommer stanna där några timmar, efter det blir det till att äta på restaurang!

PS. Nu är det mindre än en vecka tills jag är hemma!

Naples, Florida

Kom hit till Naples vid 11-tiden och sedan dess har man hunnit sola, bada, träna och bara slappa. Temperaturen ligger runt 85 grader fahrenheit, riktigt skönt alltså! Blir inte mycket mer till update idag men jag har det utomordentlig bra här!

KLAR!

Äntligen färdig med alla mina exams, känslan är obeskrivlig. Bara tanken av att veta att man inte ens kan plugga till någonting nu är så sjukt skönt!  Imorgon väntar en låååång bussresa med avfärd klockan 3 men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, som det så fint heter. På söndag vid 12-tiden kommer vi vara framme i Naples, Florida! Kommer bli oerhört skönt även då träningen kommer vara väldigt hård men det är sånt man får tåla om man vill bli bra. Hoppas ni har det bra där hemma och att ni har förberett er väl för min hemkost, hihi. Blir nog ingen uppdatering imorgon men om vi får internet på hotellet så kommer det nog bli ett och annat inlägg.

Vi ses snart mina kära vänner där hemma i Sverige!

träning + exam week = si och så

Träningen under exam week är inte obligatorisk så därför har det blivit lite si och så med den. Det är så himla mycket att plugga att man inte har tid till att träna / har en exam under träningstid. Men det har ändå blivit några stycken, igår till exempel simmade vi en serie som var:
4x375fr, start 5.00 (85%)
5x100fr fast, 1,30
3x375fr, start 4.40 (85%)
5x100fr, faster, start 1.40
2x375fr, start 4.20 (85%)
5x100fr, fastest, start 1.50
375fr, (85%)

Simmade faktiskt ovanligt bra och låg mina sista hundringar på minuten (yards)!
Man var ju lagom trött efter denna serie, men ack vad skönt det var efteråt!
Nä, nu är det dags för att plugga till min sista exam som är imorgon..

PS, Bara 12 dagar kvar, sen är jag hemma!


överlycklig

Idag hade jag som sagt min Public Speaking exam och efter vi var färdiga med den fick vi tillbaka vårat tal. Har frukat helt mycket för att få tillbaka det för att det kändes som att det gick urkasst! Tar en snabb titt för att sedan snabbt lägga ner det i väskan och glömma bort resultet! MEN fick en chock när där stod 95%!! Tänk att lilla jag fick ett A på mitt tal, jag som alltid hatat att hålla tal under mina tidigare skolår, jag som alltid tyckt att det var så pinsamt att prata inför andra! Allt är som bortfluget nu, jag känner mig så himla mycket säkrare i saker och ting jag säger nu!
ÅÅH, VAD JAG ÄR GLAD!



Final exams week

Så här ser mitt schema ut för denna veckan:

Tisdag - 1.30-3.30pm Latin American History, paper due och final exam
Onsdag - 8-10am Effective Public Speaking, final exam
Torsdag - 8-10am Microeconomics, final exam
Fredag - 1.30-3.30pm Environmental geology, final exam

Latin American History

Sitter just nu, en lördag kväll kl. 8.36pm, och intalar mig själv att jag älskar Latin American History! It's so much fun, you have no idea!

upload pictures



hemma från Miami

Åkte hem vid lunchtid från Miami idag då jag inte gick vidare till final + att jag behövde plugga. Tävlingen gick inte bra, vilket jag inte hade förväntat mig heller, men overall så var det bättre än förra tävlingen. Två lopp som bör nämnas är 200 frisim och 200 medley, där båda tiderna var Big East kvaltider så det var skönt. Hade 1.57.9 på 200 frisim vilket konverteras till 2.11 och på 200 medley hade jag 2.12 vilket konverteras till 2.28. Har inte varit under 2.30 på hur länge som helst så det var skönt att se att jag är på väg tillbaka!


Jag och Brittany har julpyntat lite i vårt rum med Teddy som jultomte!

Nedräkning:
1 vecka tills vi åker till Florida!
17 dagar tills jag är hemma!

ändrade planer

Jag skulle egentligen stannat hemma denna helgen för att plugga till final exams nästa vecka men då jag inte har dem förrän i slutet av nästa vecka så ändrade jag mig och bestämde mig för att åka ändå. Så på fredag kl. 06.00 åker jag till Miami (Ohio) för att simma Miami Invitational och kommer hem på lördag kväll. Wish me luck!

suits!

Har ju glömt att berätta att jag fick mina efterlängtade baddräkter idag!



Dem ser ut att vara ganska så lika varandra men ack nej, det är dem ej!
Satt dessutom som handen i handsken, gjutet!

sista talet

Sitter och skriver mitt sista tal inför redovisningen imorgon, ska skriva ett persuasive speech! När jag i början av terminen skulle hålla tal inför en hel klass så var det med tvång, från min egen sida, jag gick upp där och höll mitt tal. Nu de senaste gångerna har jag sett fram emot det, jag tycker verkligen det är hur roligt som helst! Jag har alltid varit den typen av person som inte tycker om att prata inför en mängd människor men det har definitivt ändrats nu och det är så himla skönt. Nej, dags att fortsätta!

Bailey (roomie) och jag.
Frågan är: är det hon som är ovanligt stor eller jag som är ovanligt liten?
Den har ni att klura på..


mmm whatcha say

Dagarna rullar på här som vanligt, har lektioner kvar denna veckan bara och nästa vecka är det dags för final exams. Nästa lördag (den 12:e dec) så drar vi oss söderut mot Florida på träningsläger och den 21:a åker jag hem till Sverige. Den 22:e står jag på svensk mark igen, LÄNGTAR!

Logan, Erin, jag och Brittany!


RSS 2.0