plugga, plugga och plugga lite till .... och lite till!

Nu är det så här att jag har världens tur imorgon! Jag har tre exams imorgon! Du hörde rätt, TRE! Heja, vad jag tycker om att plugga så här mycket. Först klockan 10 har jag psychology, klockan 1pm har jag macroeconomics och slutligen klockan 6.30pm bjuds det på en geography exam. Kommer nog bli en relativt lång natt men bredvid mig har jag en Gatorade och Swedish Fishes ( vilket egentligen inte är överdrivet gott) och i lurarna spelas det Gyllene Tider, så lite lättare blir det faktiskt.

Nä, nu tyckte jag att någon ropade på mig?!
Aah, det var Macroeconomics-boken så måste rusa nu!

Anar en sväng av hemlängta, Swedish Fish + Gyllene tider = Sverige


bestämd och nöjd är vad jag är!

Efter en höst med dåliga tävlingsresultat och haft svårt att anpassa sig till träningen verkar det äntligen ha släppt lite och jag är bestämd att från och med ska det gå fort! Idag när jag kom till simhallen kände jag mig inte alldeles för pepp för att hoppa i det kalla vattnet men sen tog jag tag i det hela och skötte mig oerhört bra. Vi simmade 24x100, start 1.30 och jag lade alla på 1.02 förutom de sista 6 då jag hade 1.01. Skönt att veta att det går åt rätt håll iallafall. Simmade därefter en broken 500-ing där min sluttid var 4.48, vilket konverteras till 4.12. Fick till och med beröm av en av våra assistant coaches, inte varje dag det händer!

Förlåt till alla icke-simmare som läser min blogg, då fantasin inte riktigt räcker till ibland så blir det om simning. Nästan hela poängen det här med USA är ju simning så då är det ju bara att stå ut.


roomies in florida


söndag

Efter en dag som inte känts särkilt bra då humöret inte varit på topp på grund av olika anledningar känns allting plötsligt så himla bra. Vet inte hur allting kunde ändras så snabbt, men glad är jag iallafall. Jag har världens underbaraste pojkvän och vänner här i Cincinnati som jag håller mycket kärt. Ibland är livet bara bra och jag förtjänar detta. Heja mig!!

Jag och Arvid (Johans systerbarn)


...

Baby, I miss you!


back in cincinnati

Har ju inte uppdaterat bloggen på ett tag och tänkte titta in hur min statistik låg till och till min stora förvåning var läsarantalet detsamma som innan, konstigt! Antar att ni är intresserade av mitt liv, haha.
Iallafall, jag är tillbaka i Cincinnati med lite blandade känslor. Det är ju självklart roligt att träffa alla här igen men det var så oerhört svårt att åka hemifrån denna gången. Jag anlände till Cincinnati flygplats söndags kväll 7pm så jag har nu varit här en stund. Snön har lagt sig på marken nu och det har blivit några cm nu iallafall. Var längesen som jag fick uppleva riktig snö så det var kul. Idag var vi ute och kastade snöbollar på folk på campus. Kul tyckte vi men vet inte riktigt vad dem, som fick snöbollarna på sig, tyckte. Träningen på kvällen var inställd idag för dem hade varnat för en rejäl snöstorm, det blev istället till att sätta in en morgonträning. Dock har det inte kommit någon snöstorm än men man kan ju alltid hoppas på att det sker under natten så att lektionerna blir inställda imorgon. Återkommer en annan dag med hur mitt schema med mina nya lektioner ser ut!


RSS 2.0