hemma från Canet

Då var man hemma igen från en vecka i varma Canet, Frankrike. Lägret bestod i mestadel av träning, solning, badning och ätande. Det satt verkligen inte helt fel och en härlig solbränna har man allt fått. Orkar inte skriva så mycket mer om lägret, de som var med vet hur det var och de som inte var med missade en hel del. Så det så :)

Väl hemma igen möttes jag upp av min underbara älskling som jag saknat en heeel del. Vädret har ju även varit fint de här dagarna man har varit hemma så jag har försökt att bättra på brännan lite och faktiskt njuta av att vara hemma igen. Dock blir det rätt på pluggning då jag har tenta imorgon, så nu är det dags att dyka in i pluggvärlden och stanna där tills allt vad engelsk grammatik heter.











Frankrike!

Har allting packat och färdigt nu till resan, börjar som sagt alltid försent men tror jag har fått med allting iallafall!
Kommer hem igen den 28 maj, hörs då ifall ni inte har lust att skicka ett fint sms till mig :)


sista föreläsningen

Då har snart hela onsdagen också passerat och idag hade jag min sista föreläsning på min kurs, riktigt skönt. Har dock en hemtenta och två tentaskriviningar kvar nu. Men den ena kommer jag göra i augusti då jag kommer vara i Frankrike när vi har den så bara en kvar alltså, woho! :)
Ikväll ska jag och älskling se Twilight, har hört så mycket om den men har inte haft tid att se den än så jag kände att det var dags nu! Folk har ju blivit nästintill besatta av filmen och kära i killen i huvudrollen. Får se vad jag tycker om den, är faktiskt lite skeptisk mot den, men vem vet jag kanske kommer älska den? Jag tror dock Monty (tränaren från Cincinnati) kommer ringa mitt i filmen men det kommer nog gå bra.
Nu är det iallfall bara två dagar tills vi åker på träningsläger till Canet, ska bli riktigt skön!


Liz!

Liz, det är dags nu känner jag, dags för dig att komma hem! Idag är det mindre än en månad tills du är hemma i kära Sverige, men det är alldeles för länge. Jag vill att du ska vara hemma nu, jag vill kunna skratta med dig varje dag på träningarna, jag vill tramsa med dig, jag vill prata om allt mellan himmel och jord med dig! Charlotte och Liz, det står skrivet i stjärnorna att du och jag ska vara bästa vänner! JAG SAKNAR DIG!




soligt väder

Idag har det varit en härlig och skön dag. Vaknade vid 11-tiden och såg att solen lös igenom mitt fönster. Bestämde mig därför att ta på mig bikinin och lägga mig ute i solen och läsa tidningen. Låg där ett par timmar innan det var dags för träning! Men alla dagar kan ju inte vara lika bra som denna, här är några exempel:









Tycker personligen sådana här "fail"-bilder är otroligt roliga och kan kolla på hur många som helst samtidigt som jag sitter och skrattar i min egen ensamhet. :)



Färgat håret

Idag har jag förändrat mitt utseende från att ha blont hår till att bli brunett!
Då är frågan: hiss eller diss?




Och så ber jag vänligen att alla ni som gick på mitt lilla skämt räcka upp handen, hihi :)

Nä, seriöst snack nu. Idéen har slagit mig men jag antar att jag är för feg att göra det..
Men blev själv lite chockad över mina skills på Photoshop!


glömt att kolla schemat

Vaknade idag klockan 5 och det var dags för morgonträning, direkt hem och sova lite för att sedan stressa iväg till skolan som jag trodde började 10,15. Men där står jag vid ytterdörren påklädd och färdigsminkad beredd att cykla till skolan då jag tittar på schemat och ser att jag inte börjar förrän 13,15! Himla kul, tänkte jag! Men jag har ju bara mig själv att skylla på så jag kan nog leva med det :)



Nedräkningarna har nu börjat i kalendern: 11 dagar till Canet, träningsläger med gruppen.
                                                                             37 dagar till Barcelona med familjen + pojkvänner



designat om blogg

Fick uppgiften att designa Liz blogg vilket jag gjorde med glädje, se och njut: http://lizmhansson.blogg.se! :)


8 maj

Då var det fredag igen och dags för helg, vilket knappt är någon skillnad för mig då jag går allra högst två dagar i skolan/veckan. Men helg låter mycket positivare än vad ledig gör, konstigt nog!
Idag är också en speciell dag, eller ja iallafall för mig och en till, för idag är det 9 månader sen jag och älskling blev tillsammans! Som man säger, tiden går fort när man har roligt. Det känns inte som så länge men samtidigt känns det som att jag har känt honom i hela mitt liv. I guess, det är så kärlek är! :)

 
Jag älskar dig! (Bilden är tagen 080808, samma dag då det blev vi två!)


6 maj

Då var det väl dags att framföra den stora nyheten att jag idag har bestämt mig för att jag från och med i september kommer att leva, bo, studera och simma i USA. Tackade idag ja till University of Cincinnati, vilket är samma skola som Liz redan går på! För tillfället känns det både bra och nervöst på samma gång men jag tror definitivt att det kommer blir bra. Har dock inte än skrivit på kontraktet för dem, men det kommer!
Det allra värsta med allt detta är dock att jag kommer att åka ifrån min andra halva, min äskade pojkvän!
Men Amor vincit omnia (Kärleken övervinner allt), det vet jag!
 




Första inlägget

Hej på er allesammans!
Kände att det var dags även för mig att skaffa en blogg, dock vet jag inte om jag kommer vara så aktiv här då jag tycker det är roligare med själva design-görandet.
Men den som lever får se!

Charlotte Nilsson

RSS 2.0