Dag 4 resultat

Simmade 1650 frisim, the mile, i lördags och jag tyckte det var fullt godkänt. Tiden var 17.28.72 vilket är ungefär detsamma i meter. Detta var bara andra gången jag simmade det så jag förbättrade min tid med över en minut, inte helt fel! Även detta var ett A-kval till SM!

Dag 3 resultat

Igår simmade jag 200 frisim individuellt och min tid var 1.53.20 vilket konverteras till 2.06.34 i meter, vilket är pers för mig!! Happy girrrrl

Dag 2 resultat

Min 500:ing idag gick bra tyckte jag, drog till med 5.06.76 som är 4.28.38 i meter. Kanske inte världens bästa tid då det är några sekunder från mitt person-bästa men har inte varit under 4.30 på två-tre år nu så jag är definitivt nöjd. Har dock lite svårt med att simma 500 då det känns som att jag simmar en extra hundring då jag är van vid att simma 400m. Min tid var iallafall ett A-kval till SM så det är skönt att få det avklarat! Ikväll blir det bara till att sitta och titta på finalerna, men ska ändå bli kul och se vad de andra i laget kommer prestera!

update

Tiden igår i lagkappen var snabbare än vad jag trodde, lite iallafall. Min exakta tid var 1.52.16 vilket är 2.05.18 i meter!

Dag 2

Om 30 minuter drar vi till badet för insimning, på schemat idag står 500 frisim! :)

YES!!

Lagkappen gick utöver förväntan bra! Gav allt jag hade och bensparken höll nästintill hela tvåhundringen tror jag. Var helt slut iallafall i benen och det kändes som ett bra lopp och visst fasen var det det! Jag drog till med 1.52.2 vilket konverteras till 2.05.2 i meter!! Är så himla glad nu, hoppas att känslan och snabbheten håller kvar resten av tävlingen.

Fick även träffa Liz föräldrar idag och gissa vad dem hade med sig till lilla mig?
Jo, 2x250 gram marabou choklad!!



Snart är det dags

Om 2 timmar och 15 minuter drar vi oss till badet för det första passet på Big East. Jag har andra sträckan i laget och är så fruktansvärt nervös nu. Tycker att jag har en bra känsla i vattnet nu och hoppas att jag känner detsamma under loppet.


Big East Week

Då är veckan här, Big East veckan. Vi kom fram till Pittsburgh igår efter nästan en åtta-timmars lång bussresa på grund av snön och ovädret. Imorgon är första tävlingsdagen och jag ska simma i 4*200fr, hoppas på snabba simningar då! Håll tummarna för mig!

Big East simningar

Då har jag äntligen, nästan, bestämt mig vad jag ska simma på Big East. 200 och 500 frisim är två självklara val, sedan är det frågan mellan 100 och 1650frisim. Monty tyckte att vi skulle bestämma det på grund av hur mina simnigar går på 200 och 500. Som det ser ut i dagsläget så kommer jag också få simma 4*200frisim lagkappen, men man vet aldrig hur/om dem kommer ändra något. Så för tillfället tar jag inte det för givet att jag har en plats där.

Får hoppas av snabba simningar av mig iallfall, på måndag drar vi! :)
GO BEARCATS!!

Snow day

Har inte haft någon skola idag pga av snow day. Istället har det blivit till att göra en hel del läxor, spelat lite Xbox och gjort namnskyltar till Big East, inte helt fel dag. Fick nyss reda på att min psychology klockan 10 imorgon är inställd också, så har bara lektion 13-13.50!


A year and a half with my baby today! ♥

Jag älskar dig, du är världens finaste människa!


Dual meet, WSU, and Senior Dinner

Gårdagen bjöds på en hel del roligheter; Dual Meet mot Wright State University, där vi tog hem vinsten, och Senior Celebration Dinner med fina tal av seniorerna. Mina simningar var inte de snabbaste men det kändes som att jag hade simningen under kontroll men att det definitivt finns mer att ge. Nu är det ju bara en vecka och en dag tills vi drar till Big East, the time is NOW, som coach Hopkins så fint skrev i ett mejl som jag nyss mottagit. Det är nu det sista som fixas för att formen ska vara perfekt till nästa vecka. Nervositeten börjar smyga sig fram, speciellt på grund av att jag inte riktigt vet hur den nya träningen funkar för mig och att det kanske redan är för tidigt för att kunna se resultat av det. Man kan ju inte förespå någonting så det är bara att ge järnet och se vad klockan visar när man nuddar kaklet!


schnööö

Har ju glömt att berätta att snön har hittat tillbaka till Cincinnati, just nu ligger det väl en decimeter och temperaturen är runt -4! Snö kan verkligen få en att känna sig som ett litet barn igen. Var ute en runda med ipoden idag till Liz hus, anledningen var att hämta mitt godis som Jossan tagit med sig från min syrra, tack! Uppskattas verkligen!

Bild från när det var snö sist och vi var ute och kastade snöbollar på folk som gick förbi!


ovanlig fredag

I fredags morse var det dags för mig och min rumskompis att bege oss till morgonträningen medans dem andra rumskompisarna fick sova vidare, så är livet som en medel/distans-simmare. Iallafall, vi gick till hissen för att ta oss ner från vår sjätte våning och vi båda ber en liten fin bön för att hissen ska stanna när vi är den (detta händer väldigt ofta, att hissen är i sönder) så att vi slapp gå till träningen och ta en liten sovstund där inne istället. Vi stiger in i hissen och plötsligt ville inte dörrarna stängas och den börjar pipa otroligt högt. Jepp, hissen stannade och ville inte röra sig en millimeter. Precis som vi önskade.. Tycker fortfarande att det är obehegaligt som sjutton!

Det blev då till att ta trapporna ner, fortfarande chockade över vad som hänt med hissen. Nere i lobbyn ser vi då två killar, sovande, ligga sked med varandra i sofforna precis innanför dörren! Vi antog att föregående kväll, thirsty thursday, hade blivit lite väl för roligt och att de inte klarade sig upp för trapporna/hissen. Elak som jag är så knackade jag på fönstret för att se ifall dem vaknade av det, but nooo, dem var helt borta i sin egna lilla värld!

Önskar att det hade kunnat hända lite fler sånna här saker på tidigt på morgonen, det får verkligen en att vakna till!

flyttat hemifrån

Man känner verkligen att man har flyttat hemifrån ibland. Saker som jag aldrig annars själv köper börjar ta slut. Denna gången så är det inte i mat- eller klädväg det sakta men säkert försvinner. Utan nu är det tvättmedel, tandkräm, deoderant, diskmedel och schampoo på listan. Får bli en runda till Kroger snart och fixa det, vet dock inte när jag kommer ha tid då hela helgen är inbokad. Men men det löser sig, precis som mannen sa när han sket i badkaret!

how low can you go?

Ibland blir jag chockad över mig själv, idag på träningen drog jag till med en 50:a frisim uppefrån på 24.9 vilket konverteras till 27.8 i meter. Var kom den ifrån liksom?

lite nytt skadar aldrig

Bestämde mig lite hastigt för att ändra designen på min blogg, hoppas ni gillar det!
Kan du inte se det? Tryck F5!

bad hair days

Nästa gång jag får för mig att klippa av mig mitt långa hår, stoppa mig!!
Det är snyggt och skönt de första veckorna men sen när det börjar växa ut
blir det bara en tråkig längd och man vet inte vad man ska göra med det..
Snälla hår, väx ut fort!


THE Nilssons

Emma och Therése Nilsson, nu är det så här att jag saknar er lite mycket just nu!
Så nu är det så här att när jag kommer hem till sommaren så blir det reunion,
det hela blir ju inte bättre av att kolla igenom alla bilder och knäppa saker vi gjort tillsammans.
Nilsson:ar ska hålla ihop, aight?



I have a good feeling about this week!

Känner på mig att denna veckan kommer bli bra! Har bara en exam, sociology, som är redan imorgon och sedan har jag bara några småläxor som är snabbt avklarade. Har redan anmält mig till lektioner nästa termin (vi har tre terminer) så jag behöver inte oroa mig för det längre. Behöver dock göra ett English Placement Test och sedan anmäla mig till en engelska-klass och hela mitt schema är fixat. På fredag kommer även Jossan hit på recruit trip, så det ska bli roligt! På lördag har vi ett dual-meet mot Wright State och detta är även den sista tävlingen för våra seniors, så det kommer vara mer folk där, simhallen kommer vara pyntad med fina skyltar som vi freshmans har gjort och annat roligt. På kvällen har vi även Senior Celebration Dinner.

Som ni ser bjuder veckan på en hel del roligheter så jag har ingen anledning till att inte vara glad och njuta av livet här på andra sidan Atlanten!

Basshunter

Sitter just nu och pluggar och lyssnar på iTunes. Det finns en funktion där som gör att man kan lyssna på någon annans bibliotek, så för stunden lyssnar jag på Andrews bibliotek, någon kille på min våning. Vad har han på sin lista om inte Basshunter?! Han har tre låtar till och med, och två av dem är på svenska! Jag, personligen, tycker att detta är hur häftigt som helst. Min rumskompis älskar nämligen också honom men innan jag berättade för henne att han var svensk och sjöng på svenska så trodde hon att han bara sjöng jiddrish!
Back to my sociology book...

PS. Ska försöka att bli lite bättre med mitt bloggande, har ju inte blivit alldeles för många inlägg på sista tiden!

RSS 2.0